Idéal

Vi hedder Idéal fordi vi arbejder med idéer og identiteter – og fordi vi altid har en forestilling om hvordan vores løsninger bør være, således at de er værd at stræbe efter.

Samarbejdet

Strategien er vigtig. Processen er vigtig. Men personlig relation og gensidigt kendskab, er for os nøglen til et succesfuldt samarbejde.

Kompetencer

Udvikling af kampagner, websites eller en visuel identitet. Film, Annoncer, copywriting, POS eller nyhedsbreve. Alt hvad marketingstrategien begærer.

Kerneydelsen

Idéal hjælper virksomheder med at udvikle brands og identiteter. Det er kerneydelsen og spidskompetencen – vi holder af den røde tråd.

Højeste ønske

At arbejde med kunder der er ambitiøse omkring deres kommunikation, så vi sammen stræber efter at skabe løsninger på højeste niveau.

Tid og overskud

Man bliver træt og presset af løbske budgetter. Hos Idéal er der faste projektpriser, der i sidste ende kan give ro og overblik samt overskud.

Idéals evner - og kunder - spænder vidt, de behersker lige vel b2b som b2c, online såvel som offline. De formår at sælge deres idéer ind og formidle budskaber. Jeg giver derfor Idéal mine bedste anbefalinger.

Charlotte Novella, nordisk marketing- og kommunikationschef hos InterMail

Idéal præsenterede en løsning der var gennemarbejdet fra ende til anden med mange gode idéer og input til hvordan konceptet kunne se ud og hvad det kunne indeholde. På baggrund af dette indledte vi et samarbejde som vi fortsat er yderst tilfredse med.

Mogens Hansen, Indehaver af Kjeldskov & Co

Lars er en af de dygtigste personer indenfor sit felt. Han har et stærkt grafisk øje og er kreativt begavet. At Lars samtidig er et af de dejligste mennesker at arbejde sammen med, gør blot fornøjelsen endnu større.

Christina Tønnesen, partner, Mensch